NAŠE STORITVE

Treniraj dobro,
počuti se boljše.

1:1

INDIVIDUALNI TRENINGI

Povrnitev življenjskega elana s personaliziranim vadbenim programom, ki vam je pisan na kožo. Ob upoštevanju vaših ciljev, zdravstvenega stanja in fizične pripravljenosti oblikujemo individualno vadbo, s katero boste kos novim življenjskim podvigom.

PRednost 1

Na začetku Reset poti prisluhnemo vašim željam, pričakovanjem in zgradimo močno vez medsebojnega zaupanja.

PRednost 2

Na podlagi telesnih meritev in analiz sestavimo učinkovit Reset vadbeni program, ki je namenjen izključno vam.

PRednost 3

Na začetku Reset poti prisluhnemo vašim željam, pričakovanjem in zgradimo močno vez medsebojnega zaupanja.

1:4

SEMI PRIVATE TRENINGI

Resetirajte zmagovalca v sebi v skupini enako mislečih posameznikov, s katerimi boste delili enake prioritete in dosegali cilje vrhunskega počutja. Odprta sproščenost, visoka motiviranost in trden ekipni duh bodo vaš podporni steber med izvajanjem strokovno oblikovanih vodenih vadb.

PRednost 1

Vadba v manjši skupini zagotavlja osebno povezanost in višjo stopnjo motiviranosti na poti do resetiranega življenjskega elana.

PRednost 2

Strokovno oblikovan vadbeni program združuje raznolike tehnike naravnih oblik gibanj ob podpori funkcionalnih pripomočkov.

PRednost 3

Prebuditev telesne moči, povišanje vzdržljivosti, izboljšanje koordinacije ter ostalih motoričnih sposobnosti bodo postali tudi vaši osebni atributi.

1:1

ONLINE TRENINGI

Dosezite najvišjo stopnjo življenjske vitalnosti in bodite kos novim osebnim zmagam tudi zunaj Reset studia. Le z enim klikom doživite povrnitev izjemnega telesnega počutja v pisarni, dnevni sobi ali na domačem vrtu, ki bodo postali vaš zasebni vadbeni prostor v trenutku, ki ga boste izbrali sami.

ZAČNI TRENIRATI ONLINE
PRednost 1

Resetiranje telesne in umske performativnosti ob vodstvu osebnega trenerja, kjerkoli in kadarkoli.

PRednost 2

Enostaven dostop do strokovno vodenih programov preko spleta.

PRednost 3

Kombinacija raznolikih vadb brez pripomočkov primerna za vse s ciljem resetiranja življenjske moči.

1:N

TRENINGI ZA PODJETJA

Pod dinamičnim vodstvom Reset ekipe bodo vaši zaposleni kjerkoli in kadarkoli napolnili baterije dobrega počutja in resetirali um do novih kreativnih rešitev, ki bodo doprinesla k najpomembnejšim ciljem vašega podjetja. Profesionalno vodeni team buildingi, tematske delavnice in antistresne vadbene vsebine izvajamo na vam najugodnejših lokacijah in so  prilagojene vsem udeležencem Reset programa.

PRednost 1

Krepitev telesne in umske energije vaših zaposlenih.

PRednost 2

Resetiran imunski sistem in zmanjšanje poškodb na delovnem mestu.

PRednost 3

Povišana delovna učinkovitost in ojačana medsebojna povezanost zaposlenih.

1:N

PREHRANSKO SVETOVANJE

Vaše zdravje je odnos med vami in vašim telesom, zdrava prehrana in redna telesna aktivnost pa predstavljata način resetiranega življenja. Zaupajte nam vzpostavitev zmagovalne prehranjevalne rutine, ki ji boste predano in na preprost način sledili v vseh življenjskih obdobjih ter ob vseh življenjskih preizkušnjah. Z vami gremo tako v trgovino kot v kuhinjo.

PRednost 1

Individualno prehransko svetovanje s ciljem ustvariti trajnosten in zdrav življenjski slog.

PRednost 2

Z vami delimo znanje na področju prehrane, vas seznanimo z deklaracijami na živilih in vas naučimo preprostih kuharskih trikov.

PRednost 3

Celostna in trajna podpora tudi po uspešno zaključenem Reset programu.

Nika Zupanc
INDUSTRIJSKA OBLIKOVALKA

Z izjemno dobro pripravljenimi treningi, ki so vsakič znova nov izziv in premikajo meje moje telesne pripravljenosti, me Jan s svojim znanjem, izkušnjami in pričakovaniji vedno potisne še malo naprej.

Barbara Gorjup
FINANČNA SVETOVALKA

Že kar nekaj let delim z Janom in Reset studiem iste vrednote: visok profesionalizem, delavnost, vztrajnost, odgovornost na eni strani in pristen, pošten človeški odnos na drugi strani. Moje meje se vsak dan premikajo višje. Svojih juter v Reset studiu ne zamenjam za nič na svetu.

Matevž Česen
Profesionalni plesalec, koreograf, trener športnega plesa

Prav gotov je to eden najlepših butičnih studiov v svetovnem merilu. Tu gre za dovršen in do potankosti premišljen pristop in način dela, kjer se stika prijazna toplina doma in strog poslovni profesionalizem. S tem pa cilji posameznika zagotovljeni. Takšen kot je studio je tudi Jan.

Smiljan Hostnik
PODJETNIK

Zasebnost, profesionalnost in domačnost so dejavniki, ki imajo pomembno vlogo pri izbiri okolja v katerem bom preživel del svojega prostega časa. Reset studio je več kot le presegel moja pričakovanja, zato je to postala jutranja rutina, s katero lažje premagujem vsakodnevne izzive.

Bi želeli narediti poskusni trening z nami?

Svoje dvome spremenite v priložnosti. Svoje želje povzdignite v načrte. Svoje cilje uresničite v velike zmage. Svojo življenjsko energijo prebudite v harmonijo zdravega in uravnoteženega življenja.

KONTAKTIRAJTE NAS