STROKOVNE DELAVNICE

Delimo moč znanja in ustvarjamo superiornost dobrega počutja

Smo tisto, kar delamo večkrat. Odličnost torej ni dejanje, ampak je navada, ki jo utrjujemo z novim znanjem, jo bogatimo s strokovnimi nasveti, jo negujemo z metodami za zdravo in uravnoteženo življenje in ji dajemo smisel z lastnimi spoznanji.

Aktualne delavnice

DELAVNICA
Priprave na smučarsko sezono: Ne le hiter, bodite tudi pameten smučar
Kmalu na voljo
Kotnikova 35, Ljubljana, Reset Studio

Pogrešate zvok drsečih smučk, ko se na svežem gorskem zraku prvič spustite po belo zasneženih strminah? Poskrbite, da bo varen tudi zadnji spust v smučarski sezoni.
Neprecenljiv občutek notranjega zadovoljstva, ki ga daje smučanje, je užitek tako za telo kot za duha. Smučanje je edinstven trening in odlična kombinacija vztrajnosti in odpornosti, na katerega pa se moramo predhodno pravilno pripraviti, če želimo doseči njegove pozitivne učinke. Poskrbite, da boste letošnjo smučarsko sezono zaključili v prebujenem psihofizičnem stanju in brez telesnih poškodb.

DELAVNICA
Tečem, torej sem! Tekaška delavnica za vsakogar
Kmalu na voljo
Kotnikova 35, Ljubljana, Reset Studio

Najprej z glavo, nato z nogami. Prebudite tekača v sebi na vam najboljši način.
Tek je odlično zdravilo za odpravo stresa in celostno sprostitev, vendar pa se marsikomu zalomi že na začetku. Do 60 % vseh tekaških poškodb so posledica pretiravanja – (pre)visoki cilji zastavljeni prekmalu. Na tekaški delavnici vam bomo na razumljiv in prijazen način odgovorili na najpogostejša vprašanja o pogostosti izvajanja teka in priporočljivih tekaških tehnikah, o izbiri pravilne obutve glede na itekaški teren, predstavili vam bomo vaje za ogrevanje in raztezanje ter se posvetili področju pravilne prehrane za vse vrste tekačev.

DELAVNICA
S pravo prehrano do pravih odločitev
Kmalu na voljo
Kotnikova 35, Ljubljana, Reset Studio

Kaj pa, če je za vse “kriva” hrana?
Prehrana ni le tesno povezana z vašim zdravjem, temveč tudi z vašim počutjem, ki je gonilo energije v vašem vsakdanjem življenju. Kakovost prehranjevalnih navad pripomore k izboljšanju kakovosti življenjskega sloga, ki je odraz vašega zdravstvenega stanja, notranjega dobrega počutja, telesne pripravljenosti in visoke stopnje energije, s katero ste kos novim podvigom.
Na delavnici bomo pod drobnogled vzeli način zdravega prehranjevanja, ovrgli ali potrdili najpogostejše mite o (ne)zdravi prehrani ter vas spodbudili, da svojo produktivnost in kreativnost dvignete na višjo raven.