EKIPA

Skupni duh,
enotna ekipa,
skupna zmaga.

Jan Kovačič

USTANOVITELJ & OSEBNI TRENER

Sledim prepričanju, da smo vedno lahko boljši, če se za to odločimo. Zdravo telo in močan notranji duh sta naša zaveznika za kakovostno vitalno življenje, ki je pogoj, da živimo na polno in uspešno kljubujemo vsakodnevnim naporom.
Kot osebni trener z večletnimi izkušnjami in polno predanostjo življenjskemu poslanstvu – pomagati ljudem, da si povrnejo ali odkrijejo svojo vitalnost – sem zavezan Reset gibanju, ki bo tudi tebi predstavljalo zatočišče dobre energije in celostne življenjske poživitve.

Si predstavljaš, da v sebi odkriješ novo življenjsko energijo in izpelješ vse velike načrte, ki jih že predolgo zapostavljaš? Zavedam se močne povezave med umom in telesom, zato je moj cilj zate jasen. Skupaj bova sestavila individualno vadbo, ki bo postala pomemben del tvojega življenja. Spoznal te bom s tvojim prebujenim in resetiranim Jaz-om. Pokazal ti bom, kako vsak dan doseči zmagovalen občutek lahkotnega uma, pomirjenega duha in aktiviranega telesa.

Investiraj – resetiraj. Vase in zase.

V slogi je moč

Sebastian Čufer

CERTIFICIRAN TRENER

Ne predstavljam si dneva brez športa, skrb za zdravo prehrano in odlično počutje pa sta moji poglavitni prioriteti. Do prebujene življenjske energije te bom vodil s prilagojenimi vadbami za izboljšanje telesne vzdržljivosti, koordinacije in ti približal pomembnost celostne psihofizične sprostitve. Verjamem, da te bom z znanjem in bogatimi izkušnjami na športnem in velnes področju spodbudil, da dosežeš najboljšo verzijo sebe.

Anja Kovačič

spec. zakonske & družinske terapije, terapevtka medicinske hipnoze

Sem specialistka zakonske in družinske terapije, doktorska kandidatka in terapevtka medicinske hipnoze. V svojem profesionalnem življenju se ukvarjam s psihoterapevtskim delom, svetovanjem na področju osebne rasti in odnosov ter coachingom. Skupni imenovalec mojega širokega spektra dela je razumevanje človeka v njegovem bistvu, izzivih in želji po napredku. O kakovosti mojega dela pričajo številne zadovoljne stranke.     

Matjaž Lesjak

CERTIFICIRAN TRENER

»Zdrav duh v zdravem telesu« je prepričanje, ki mu sledim odkar sem se prvič v življenju strastno posvetil raznolikim športnim aktivnostim. Težim k temu, da prijetno združim s koristnim, zato bom z veseljem prisluhnil tvojim željam in upošteval osebne vadbene preference. Moj cilj je, da ti na profesionalen način in z individualnim pristopom približam zdrav življenjski slog, zagotovim izboljšanje kondicije in gibljivosti ter dam tvoji telesni moči novo dimenzijo.

Bi želeli narediti poskusni trening z nami?

Svoje dvome spremenite v priložnosti. Svoje želje povzdignite v načrte. Svoje cilje uresničite v velike zmage. Svojo življenjsko energijo prebudite v harmonijo zdravega in uravnoteženega življenja.

KONTAKTIRAJTE NAS