Zabavni & raznoliki
treningi

Nove dimenzije gibanja. Zabavno. Raznoliko. Učinkovito.
Motivirali vas bomo do nove vsakodnevne rutine. Ste pripravljeni na najboljšo telovadbo, ki ste se je kadarkoli lotili? Z načrtom za individualno vadbo vam bomo približali telesno aktivnost na povsem nov način. Vadite ob vaši najljubši glasbi in sledite našim vadbenim smernicam – raznolikim, zabavnim, prilagojenim le vam. Vsemu ste kos.

Zdravi & okusni obroki

Obstaja zmotno prepričanje, da je zdravo prehranjevanje drago, težavno, po vrhu vsega pa še neokusno. Mi vam bomo dokazali, da so zdravi in uravnoteženi obroki pravo kulinarično doživetje. Z vami bomo delili tudi tiste najokusnejše recepte, ki jih bostela lahko pripravili v hipu še po tako napornem dnevu. V različnih odtenkih. Za vsak okus.

Pogovori s strokovnjaki

V znanju je moč. Pri nas nobeno vprašanje ne ostane brez odgovora. Prizadevamo si, da vam s strokovnimi nasveti pomagamo na poti do cilja in vas izobrazimo na področjih, ki so ključna za zdrav življenjski slog. Pogovori s strokovnjaki so priložnost, da razširite svoja obzorja.

Napotki za splošno zdravo življenje

Vaše navade. Vaša odločitev. Zdaj. Ste tisto, kar delate večkrat. Majhne spremembe sčasoma postanejo vsakodnevne navade. Z nasveti in lastnimi izkušnjami vam bomo pomagali, da boste iz svojega življenja izvlekli največ. Ker si to zaslužite. Priložnost imate, da postanete bolj zdravi, bolj veseli, zadovoljnejši, bolj gibljivi in močnejši. Mi vam bomo pokazali, kako. Vi boste odločili, kdaj.

Gregor Rupnik
Podjetnik

“Po treh tednih online treningov sem nad njimi še vedno navdušen in motiviran, da čez mesec dni nadaljujem z zahtevnejšimi vadbami. Moje počutje se je bistveno izboljšalo, v tem času pa mi je uspelo ublažiti tudi bolečine v hrbtu. Veselim se rezultatov, ki me še čakajo.“

Lea Bukovac
Zobozdravnica

“Poleg treningov v Reset studiu, lahko sedaj opravim raznolik in kakovosten trrening kadarkoli in kjerkoli se nahajam. Včasih je to celo v službi, večinoma pa vadim kar doma. Jan mi je tudi na virtualen način pomagal, da sem spet našla motivacijo za aktiven in zdrav življenjski slog.“

Klara H. Vidmar
Zmagovalka šova the biggest loser Slovenija

“Odkar so zaprli fitnes centre in telovadnice, pri nas vsi treniramo doma. Z možem sva se navdušila že spomladi, sedaj pa sta se nama pridružila še otroka, ki sta spoznala, da je vadba lahko tudi zabavna. Jan, hvala ti, ker si nam kot družini pokazal, kako lahko prijetno združimo s koristnim tudi v teh norih časih.“

Jani Anželj
Frizerski mojster

“Online vadbe so zakon in Jan jih vodi na popolnoma drugem nivoju. Z njim lahko sedaj treniram kjerkoli želim in kadarkoli imam čas. Oprema in fitnes pripomočki pri tem sploh niso problem, saj so vadbe zelo raznolike in učinkovite tudi brez dodatnih rekvizitiov.“

Eva Srebernjak
Strateski ekonomist

“Zelo sem se veselila realizacije online treningov z Janom in presegli so moja pričakovanja. Spletni trening priporočam za vse, ki radi telovadijo, ampak želijo trenirati kadarkoli in kjerkoli s pomočjo pametnega telefona ali tablice.“

Treniraj kjerkoli, kadarkoli & na katerikoli napravi

Online paket vsebuje

Vsakodnevne aktivnosti vseh 30 dni
20 raznolikih treningov
12 krožnih treningov
4 visoko intenzive intervalne treninge
4 treninge za razvoj gibljivosti
5 pogovorov s strokovnjaki
12 fit receptov
Pravilne izvedbe vaj
Prilagajanje tezavnosti
Fb skupnost

€ 30

PREIZKUSI PROGRAM

Pogosta vprašanja

Kje si lahko ogledam online vadbe?

Vse online vadbe bodo na voljo samo na naši spletni strani www.reset-workout.si, lahko pa nas spremljate tudi preko socialnih omrežij Facebook in Instagram.

Kakšne so možnosti plačila online vadbenih programov?

Plačila so zaenkrat možna le preko spletnega načina plačila (kartično plačilo).

So online vadbeni programi primerni tudi za nosečnice?

Online vadbeni programi“Reset workout” niso primerni za nosečnice, vendar pa vsem interesentkam nudimo možnost varnega in učinkovitega personaliziranega programa, ki ga sestavimo po posvetu z vami. Za več informacij nam pišite na elektronski naslov inforesetworkout@gmail.com ali nam pustite sporočilo na socialnih omrežij Facebook in Instagram.

So online vadbeni programi primerni tudi za posameznike starejše generacije?

Vsi naši online vadbeni programi so primerni za vse, ki si želijo narediti korak do kakovostnejšega življenja ne glede na starostno skupino. Online vadbeni programi so sestavljeni iz različnih stopenj težavnosti in omogočajo vsem vadečim varno in učinkovito vadbo.

Kateri online vadbeni program naj izberem, če sem popoln začetnik oz. popolna začetnica na področju telesne vadbe?

Svetujemo, da začnete s30-dnevnim programom, kjer boste postopno povečevali intenzivnost vadbe. V primeru dodatnih vprašanj in morebitnih dilem vam je ekipa Reset trenerjev vedno na voljo, zato nam pišite na elektronski naslov inforesetworkout@gmail.com ali nam pustite sporočilo na socialnih omrežij Facebook in Instagram.

So online vadbeni programi primerni tudi za nekoga, ki se srečuje z bolečinami v hrbtu in/ali ima težave s hrbtenico?

Vsi naši online vadbeni programi so primerni za vse, ki si želijo narediti korak do kakovostnejšega življenja ne glede na starostno skupino. Online vadbeni programi so sestavljeni iz različnih stopenj težavnosti in omogočajo vsem vadečim varno in učinkovito vadbo.

Online vadbeni programi so primerni tudi zatiste posameznike, ki se srečujejo z bolečinami v hrbtu ali imajo težave shrbtenico zaradi nepravilne drže. Ker pa dodatna previdnost ni odveč, vamsvetujemo, da nam v tem primeru pišete na elektronski naslov inforesetworkout@gmail.comali nam pustite sporočilo na socialnih omrežij Facebook in Instagram. saj vam bomo lahko osebno svetovali in vas dodatno podučili o primernih vajah in njihovem varnem izvajanju.

Mi kot članu Reset studia pripadajo posebne ugodnosti ob nakupu dostopa do online vadbenega programa?

Vsi člani Reset studia lahko unovčijo 10 %popust pri vseh online vadbenih programih.

Ali mi pred izbiro ustreznega online vadbenega programa pripada tudi brezplačen posvet z osebnim trenerjem?

V prihodnje bo na voljo program, ki bo vključeval tudi video klic. Ker v tem trenutku omenjen program še ni realiziran, vas vljudno prosimo, da nam v primeru dodatnih vprašanj pišete na elektronski naslov inforesetworkout@gmail.com ali nam pustite sporočilo na socialnih omrežij Facebook in Instagram.

Kaj storim v primeru, če bi želel/-a zamenjati izbrani online vadbeni program še preden ga zaključim?

Svetujemo vam, da ta program opravite do konca, saj so online vadbeni programi sestavljeni tako, davas postopno pripravijo na naslednji program višje težavnostne stopnje. Vkolikor se počutite telesno pripravljene že pred zaključkom izbranega online vadbenega programa, ga lahko kadarkoli zamenjate in predčasno pričnete z izvajanjem naslednjega.

Bojim se, da bom v prihodnjih tednih časovno zelo omejen/-a. Lahko od online vadbenega programa odstopim pred njegovim zaključkom in se k vadbam vrnem kadarkoli želim?

Seveda, od online vadbenega programa lahko odstopite tudi pred njegovim zaključkom in z vadbami nadaljujete pozneje. Ob nakupu online vadbenega programa vam je le-ta na voljo še 6 mesecev.

Mi ob nakupu dostopa do online vadbenega programa pripada tudi prehransko svetovanje?

Online vadbeni program vključuje vsakotedensko učenje priprave zdravih obrokov. Lahko pa se nam pridružite tudi na socialnih omrežjih Facebook in Instagram, kjer redno delimo nasvete o zdravem prehranjevanju in aktivnem načinu življenja. V primeru dodatnih vprašanj ali če bi želeli osebno obravnavo in svetovanje, nam pišite na elektronski naslov inforesetworkout@gmail.com

Ali potrebujem za izvajanje online vadbenega programa tudi fitnes pripomočke ali druge posebne športne rekvizite?

Za izvajanje onlinevadbenega programa ne potrebujete nobenih posebnih rekvizitov, zato je skrbodveč. Online vadbeni programi so zasnovani tako, da vaje izvajate le s težolastnega telesa in predmeti, ki se najdejo v vsakem gospodinjstvu (stol, kuhinjskakrpa, preproga, plastenka za vodo, …).

Kaj storim, ko zaključim svoj mesečni online trening?

Svetujemo vam, da nadaljujetes 60-dnevnim oziroma 90-dnevnim online vadbenim programom. V kolikor pa bi želeli personaliziran vadbeni program, ki bo vključeval vadbe namenjene specifično vašim potrebam, željam in fizični pripravljenosti, nam pišite na elektronski naslov inforesetworkout@gmail.com ali nam pustite sporočilo na socialnih omrežjih Facebook in Instagram.